fbpx
ASTC- Combatex groepsles

Combatex Groepsles

Combatex staat voor Combatitives Exercise.

Wat is Combatex eigenlijk?

Samenvattend is de Combatex een groepsles gevechtsvaardigheid, met als doel gevechtsvaardiger worden voor het werken bij een geüniformeerd beroep. Voor elk geüniformeerd beroep geldt dat je in verschillende mate in aanraking kunt komen met geweld en/of agressie. Vaak komt dit onverwacht maar kan ook bewust worden ingezet om een opdracht of missie te voltooien. Tijdens de Combatex groepsles gaan we op deze beide vormen in. Jezelf met gepaste mate verdedigen en gerichte gedisciplineerde acties uitoefenen in een daarom vragende of eisende situatie. Tijdens deze groepsles besteden we aandacht aan zowel aanvallen als verdedigen zodat jij, wanneer de situatie erom vraagt, op de juiste professionele en gepaste manier kunt handelen. De Combatex groepsles start in de eerste plaats altijd met de basis.

Welke thema’s komen er aan bod?

-Het kunnen aannemen van een basisgevechtshouding;
-Het kunnen bepalen van een juiste positie;
-Het kunnen schakelen van een passieve naar een actieve houding;
-Het kunnen toepassen van basis stoot- en traptechnieken (met of zonder handschoenen);
-Het kunnen verdedigen van hoofd en lichaam;
-Het kunnen reageren na een aanval met een gepaste actie;
-Het kunnen houden van overzicht in stressvolle situaties;
-Het kunnen reguleren van de ademhaling onder een gevechtssituatie.

Waarom bied het Arminius Selectie Trainingscentrum een Combatex groepsles aan?

Het ASTC heeft diverse groepslessen geïntegreerd in het Tactical Athlete Program met als doel kandidaten te kunnen observeren op hun gedragingen binnen een groep. Vanwege de ‘setting’ waarin de kandidaat zich bevindt, brengt dit onder andere de compententie “durf” naar boven en legt diverse andere competenties van de kandidaat bloot. Tijdens deze lessen kunnen de instructeurs diverse gedragingen observeren en evalueren. Denk bijvoorbeeld aan hoe snel de kandidaat de technieken oppakt en hoe hij of zij in een groep werkt. Tijdens de les wordt er veel stof aangereikt, dit geeft de instructeurs de mogelijkheid om de kandidaat zijn cognitief vermogen te observeren.

Door de specialisme gevechtsvaardigheid bij specialisten (wedstrijdtrainers) te laten, slaan wij hiermee de handen in één. De specialisten kunnen focussen op de uitvoering van de bewegingen en veiligheid, waarbij de ASTC instructeurs kunnen focussen op de competenties van de kandidaten. Alles bij elkaar creëren wij hiermee een perfecte situatie waarbij meerdere specialisten de kandidaten observeren.

De Combatex groepsles is in tegenstelling tot de reguliere vechtsportlessen uitsluitend te volgen voor personen die werkzaam zijn binnen een geüniformeerd beroep, of de intentie hebben dit in de toekomst te gaan doen.

Heb jij je nog niet aangemeld voor de Tactical Athlete Program? Of zoek je begeleiding voor je selectie? Meld je dan nu nog aan, het Arminius Selectie Trainingscentrum heeft meerdere officiële locaties in Nederland, klik hier om je direct aan te melden.

* Dit evenement is alléén bestemd voor kandidaten die in het Tactical Athlete Program zitten en voor kandidaten die begeleid worden bij een officiële ASTC locatie. Zij kunnen kosteloos aan dit evenement deelnemen.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Inschrijven

Combatex

1 Ticket geselecteerd.

Beschikbaar Tickets: 1

Het Combatex ticket is uitverkocht voor sommige data. U kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

19 november 2022

Tijd

10:00 - 11:30

Locatie

Zwolle
Carl Benzstraat 5b, 8013 NH Zwolle
Website
https://arminius-stc.com
HQ Zwolle

Organisator

HQ Zwolle
Telefoon
06-29467332
Email
contact@arminius-stc.com
Website
https://arminius-stc.com
INSCHRIJVEN
ASTC LOGO wit

Het ASTC is een centrum dat persoonlijk begeleide trainingen verzorgt gebaseerd op de toelatingseisen van een uniformberoep. De trainingen en consult worden verzorgd op de hoofdvestiging in Zwolle of bij onze aangesloten trainingscentra.

Erkenning

sbb-logo

Partners

Locaties

Arnhem
Amsterdam
Barendrecht
Den Bosch
Wierden
Weert
Zeewolde
Zwolle

Copyright © 2022 door Arminius Selectie Trainingscentrum. Alle rechten voorbehouden.
De getoonde teksten zijn eigendom van Arminius Selectie Trainingscentrum en mogen niet worden gebruikt of gedeeld in welke vorm dan ook.

Arnhem - Amsterdam - Barendrecht - Den Bosch - Wierden - Weert - Zeewolde - Zwolle

error: Inhoud is beveiligd..