fbpx
Comex - ASTC

Comex

COMEX is een communicatie vaardigheidstraining.

Het doel van communiceren is simpel: het aangaan en behouden van een diversiteit aan relaties. De uitvoering daarentegen is een complex proces waarin mensen continu worden uitgedaagd. Maak de vergelijking met een sportprestatie. Om deze uitdaging aan te gaan zal je moeten trainen en voorbereid zijn. Dus waarom niet specifiek voor de vaardigheid die we altijd, overal en met iedereen moeten toepassen? Wees voorbereid!

Bij COMEX gaan we in op verschillende onderdelen zoals assertief communiceren, luistervaardigheden en effectief confronteren. In de training draait het om het creëren van bewustzijn over eigen gedrag. Denk hierbij aan de eerste indruk, verbaal en non-verbaal communiceren en we kijken naar gespreksvaardigheden welke altijd toepasbaar zijn.

Binnen een diversiteit aan uniformberoepen is een veilige werk- en leeromgeving niet vanzelfsprekend. Dan ben je genoodzaakt om hier optimaal op voorbereid te zijn. Dit kan nu doormiddel van COMEX.

COMEX bereid je voor om, doormiddel van een diversiteit aan gespreksinterventies en tools, op een effectieve manier te communiceren in zowel een veilige als onveilig werkomgeving.

Het evenement is afgelopen.

De Comex kaartverkoop is afgelopen!

Datum

25 juni 2022
Verlopen!

Tijd

10:00 - 12:00

Kosten

99.95€

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Zwolle
Carl Benzstraat 5b, 8013 NH Zwolle
Website
https://arminius-stc.com
HQ Zwolle

Organisator

HQ Zwolle
Telefoon
06-29467332
Email
contact@arminius-stc.com
Website
https://arminius-stc.com
Meer Lezen
ASTC LOGO wit

Het ASTC is een centrum dat persoonlijk begeleide trainingen verzorgt gebaseerd op de toelatingseisen van een uniformberoep. De trainingen en consult worden verzorgd op de hoofdvestiging in Zwolle of bij onze aangesloten trainingscentra.

Erkenning

sbb-logo

Partners

Locaties

Arnhem
Amsterdam
Barendrecht
Den Bosch
Wierden
Weert
Zeewolde
Zwolle

Copyright © 2022 door Arminius Selectie Trainingscentrum. Alle rechten voorbehouden.
De getoonde teksten zijn eigendom van Arminius Selectie Trainingscentrum en mogen niet worden gebruikt of gedeeld in welke vorm dan ook.

Arnhem - Amsterdam - Barendrecht - Den Bosch - Wierden - Weert - Zeewolde - Zwolle

error: Inhoud is beveiligd..