fbpx
Finex / Meting - ASTC

Finex en Meting

De Finex en Meting zijn twee losstaande zaken die terugkomen tijdens het Tactical Athlete Program. Wat is het verschil tussen de Finex en Meting?

De Finex

De Finex is het meetmoment voor alle kandidaten die het Tactical Athlete Program hebben gevolgd. De kandidaten toetsen wij gedurende de dag aan competenties die gekoppeld zijn aan onze kerntaken: Fit, Belastbaar, Goed Geïnformeerd en het juiste niveau.

De Meting

Het Tactical Athlete Program bestaat uit verschillende fases. Na Fase 1 van het traject beoordelen wij of de kandidaat belastbaar genoeg is voor Fase 2. Daarnaast nemen wij de harde eisen van de gekozen uniformberoep af en bekijken wij de kandidaat hoe hij of zij omgaat met groepsdynamica.

 

 

Het evenement is afgelopen.

Datum

26 februari 2022
Verlopen!

Tijd

08:00 - 20:00

Locatie

Didam
Vincwijcweg 1A, 6941 RG Didam
Website
https://arminius-stc.com
HQ Zwolle

Organisator

HQ Zwolle
Telefoon
06-29467332
Email
contact@arminius-stc.com
Website
https://arminius-stc.com
ASTC LOGO wit

Het ASTC is een centrum dat persoonlijk begeleide trainingen verzorgt gebaseerd op de toelatingseisen van een uniformberoep. De trainingen en consult worden verzorgd op de hoofdvestiging in Zwolle of bij onze aangesloten trainingscentra.

Erkenning

sbb-logo

Partners

Locaties

Amsterdam
Den Bosch
Wierden
Zeewolde
Zwolle

Copyright © 2022 door Arminius Selectie Trainingscentrum. Alle rechten voorbehouden.
De getoonde teksten zijn eigendom van Arminius Selectie Trainingscentrum en mogen niet worden gebruikt of gedeeld in welke vorm dan ook.

Amsterdam - Den Bosch - Wierden - Zeewolde - Zwolle

error: Inhoud is beveiligd..