fbpx
Navex - ASTC

Navex

Navex = Navigation Exercise

Door middel van verschillende Navex momenten aan te bieden willen wij de basis van navigeren aanleren. We leven in een tijd waarin we veel gebruik maken van GPS en andere digitale middelen. Het grote nadeel hiervan is dat een gps-signaal verstoord kan worden of simpelweg kan uitvallen of stuk kan gaan tijdens een operatie.

Dit kan een hele operatie in gevaar brengen. Daarom is navigeren met kaart en kompas één van de basisvaardigheden die iedere militair moet beheersen. Verder zitten aan het kunnen oriënteren op kaart en kompas verschillende competenties verbonden. Deze competenties komen weer terug bij elk geüniformeerd beroep. Zo kan je denken aan doorzettingsvermogen en nauwkeurig zijn.

Een knelpunt is vaak het tempo waarmee je de kennis van dit onderwerp tot je moet nemen in een fysiek zware opleiding. Om te voorkomen dat dit in de opleiding een obstakel voor jou wordt, organiseren wij op een aantal momenten in het jaar oefeningen waarin jij kennis kan maken met kaart en kompas.

De Navex is bedoeld om jou de basiskennis van navigatie aan te leren, zodat jij voorbereid en geïnformeerd start aan jouw opleiding.

Deze dienst bieden wij vanuit HQ (Hoofdvestiging) aan en vind plaats op een centrale locatie in Nederland.

Waar bestaat de Navex uit?

Navex 01 = SOK (Standaard OefenKaart) en Grid;
Navex 02 = Kompas, RACR (Richting Afstand Controlepunten Reliëf) en Routeschets;

De niveaus moeten op volgorde worden gevolgd, op elk Navex moment zal niveau 1 en 2 aangeboden worden. Op het inschrijfformulier moet je aangeven aan welk niveau je wilt deelnemen.

Heb je alle niveaus met goed gevolg doorlopen en denk je dat je de kennis beheerst? Dan kun deelnemen aan de Navex Final.

Wat is de Navex Final?

Dit is een editie waar alle zaken bij elkaar komen en de uitvoering bij dag en nacht zal zijn (Per kwartaal beschikbaar, zie agenda voor de juiste data).

Het evenement is afgelopen.

De Navex kaartverkoop is afgelopen!

Datum

25 maart 2022
Verlopen!

Tijd

13:00 - 16:00

Kosten

35.00€

Meer Info

Meer informatie

Locatie

Harderwijk
3847 LG, Harderwijk
Tiemen

Organisator

Tiemen
Email
tiemen@arminius-stc.com
Meer informatie
ASTC LOGO wit

Het ASTC is een centrum dat persoonlijk begeleide trainingen verzorgt gebaseerd op de toelatingseisen van een uniformberoep. De trainingen en consult worden verzorgd op de hoofdvestiging in Zwolle of bij onze aangesloten trainingscentra.

Erkenning

sbb-logo

Partners

Locaties

Amsterdam
Den Bosch
Wierden
Zeewolde
Zwolle

Copyright © 2022 door Arminius Selectie Trainingscentrum. Alle rechten voorbehouden.
De getoonde teksten zijn eigendom van Arminius Selectie Trainingscentrum en mogen niet worden gebruikt of gedeeld in welke vorm dan ook.

Amsterdam - Den Bosch - Wierden - Zeewolde - Zwolle

error: Inhoud is beveiligd..