fbpx
ASTC- Survivalrun groepsles

Survivalrun Groepsles

Voor elk geüniformeerd beroep geldt dat je handigheid moet hebben als het gaat om klim- en klauterwerk in touwen, in ons Tactical Athlete Program komt de survivalrun groepsles meerdere keren aan bod.

Wat is Survivalrun eigenlijk?

Survivalrun is een veelzijdige buitensport, die hardlopen combineert met hindernissen. Het is een uitdagende sport waarbij kracht, conditie, souplesse, techniek en doorzettingsvermogen belangrijk zijn. Want naast het lopen en de hindernissen speelt ook de ‘strijd tegen de elementen’ een belangrijke rol. Water, wind en temperatuur kosten extra kracht tijdens een survivalrun. En survivalrun gaat altijd door: zomer en winter!

Wat doet het Arminius Selectie Trainingscentrum op een survivalbaan?

Het ASTC heeft diverse groepslessen geïntegreerd in het Tactical Athlete Program. De baan in combinatie met de weersomstandigheden legt het doorzettingsvermogen en diverse andere competenties van de kandidaat bloot. Tijdens deze lessen kunnen de instructeurs diverse gedragingen observeren en evalueren. Denk bijvoorbeeld aan hoe snel de kandidaat de technieken oppakt en hoe hij of zij in een groep werkt.
Tijdens de les werken wij veel op hoogte, dit geeft ons de mogelijkheid om de kandidaat op hoogtevrees te observeren.

Door de specialisme Survivalrun bij specialisten te laten, slaan wij hiermee de handen in één. De specialisten kunnen focussen op de uitvoering van de bewegingen en veiligheid, waarbij de ASTC instructeurs kunnen focussen op de competenties van de kandidaten. Hiermee creëren wij een perfecte situatie waarbij meerdere specialisten de kandidaten observeren.

Heb jij je nog niet aangemeld voor de Tactical Athlete Program? Of zoek je begeleiding voor je selectie? Meld je dan nu nog aan, het Arminius Selectie Trainingscentrum heeft meerdere officiële locaties in Nederland, klik hier om je direct aan te melden.

* Dit evenement is alléén bestemd voor kandidaten die in het Tactical Athlete Program zitten en voor kandidaten die begeleid worden bij een officiële ASTC locatie. Zij kunnen kosteloos aan dit evenement deelnemen.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Inschrijven

Survivalrun Groepsles 0

1 Ticket geselecteerd.

Beschikbaar Tickets: 1

Het Survivalrun Groepsles ticket is uitverkocht voor sommige data. U kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

22 oktober 2022

Tijd

10:00 - 12:00

Locatie

Overcoming Obstacles
Nijenhuislaan 2, 8043 WD Zwolle
Website
https://overcomingobstacles.nl
HQ Zwolle

Organisator

HQ Zwolle
Telefoon
06-29467332
Email
contact@arminius-stc.com
Website
https://arminius-stc.com
INSCHRIJVEN
ASTC LOGO wit

Het ASTC is een centrum dat persoonlijk begeleide trainingen verzorgt gebaseerd op de toelatingseisen van een uniformberoep. De trainingen en consult worden verzorgd op de hoofdvestiging in Zwolle of bij onze aangesloten trainingscentra.

Erkenning

sbb-logo

Partners

Locaties

Arnhem
Amsterdam
Barendrecht
Den Bosch
Wierden
Weert
Zeewolde
Zwolle

Copyright © 2022 door Arminius Selectie Trainingscentrum. Alle rechten voorbehouden.
De getoonde teksten zijn eigendom van Arminius Selectie Trainingscentrum en mogen niet worden gebruikt of gedeeld in welke vorm dan ook.

Arnhem - Amsterdam - Barendrecht - Den Bosch - Wierden - Weert - Zeewolde - Zwolle

error: Inhoud is beveiligd..