fbpx
TAP - ASTC

TAP start lichting 22-12

De Tactical Athlete Program (TAP) voor lichting 22-12 eindigt op 31-05-2023.

Het ASTC biedt gepersonaliseerde trainingen aan, afgestemd op de individuele capaciteiten en doelstellingen. Of jij nu “spijkerbroek”, man of vrouw bent met ambitie voor een uniformberoep. Of jij bent actief dienend bij één van de uniformberoepen en jij wilt doorstromen naar een functie bij gespecialiseerde eenheden. Wij bereiden kandidaten fysiek en mentaal voor op de selectie eisen of opleiding naar keuze.

De selectie eisen en de diverse opleidingen bij uniformberoepen zijn niet gemakkelijk. De diensten die wij leveren komen voort uit een visie die wij hebben gekoppeld aan 4 kerntaken:

– Fit, Belastbaar, Geïnformeerd, Juiste Niveau;

Onder deze kerntaken hebben wij competenties gekoppeld die bij elk geüniformeerd beroep naar voren komt en gedurende de TAP getoetst wordt.
Met meer dan 200 jaar aan operationele ervaringen en instructie bekwaamheid begeleiden wij kandidaten naar hun gekozen uniformberoep.

Aanmelden voor de eerstvolgende lichting?
 

 

Het evenement is afgelopen.

Datum

1 december 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Officiële locaties ASTC
Zie website
Website
https://arminius-stc.com/locaties
ASTC LOGO wit

Het ASTC is een centrum dat persoonlijk begeleide trainingen verzorgt gebaseerd op de toelatingseisen van een uniformberoep. De trainingen en consult worden verzorgd op de hoofdvestiging in Zwolle of bij onze aangesloten trainingscentra.

Erkenning

sbb-logo

Partners

Locaties

Amsterdam
Den Bosch
Wierden
Zeewolde
Zwolle

Copyright © 2022 door Arminius Selectie Trainingscentrum. Alle rechten voorbehouden.
De getoonde teksten zijn eigendom van Arminius Selectie Trainingscentrum en mogen niet worden gebruikt of gedeeld in welke vorm dan ook.

Amsterdam - Den Bosch - Wierden - Zeewolde - Zwolle

error: Inhoud is beveiligd..