fbpx

Over

“Sterk door ervaring”

Wat begon met het begeleiden van enkele kandidaten die een ambitie hadden voor een geüniformeerd beroep, is inmiddels gegroeid tot een nationaal gevestigd bedrijf.

Het Arminius Selectie Trainingscentrum bestaat sinds 2018. Officieel is dit iets langer omdat de grondbeginselen van dit concept ontstaan is sinds mede-eigenaar Paul al losse begeleidingen gaf aan een aantal kandidaten die ambitie hadden voor een geüniformeerd beroep.

Sinds maart 2021 is Bob mede-eigenaar van het Arminius Selectie Trainingscentrum. Deze samenwerking brengt ons samen op 32 jaar aan operationele ervaringen en meer dan 8 uitzendingen bij elkaar. Samen delen wij de passie om kandidaten goed voorbereid aan de start van hun carrière te brengen.

Met de komst van verschillende locaties in Nederland, waar ook ervaren instructeurs de begeleiding verzorgen telt onze operationele ervaring over de 200 jaar! Al deze ervaringen koppelen wij aan onze diensten zodat een kandidaat voor elk geüniformeerd beroep de beste en professionele begeleiding krijgt die nodig is om zijn of haar doel te kunnen halen.

“Vertellen jullie de kandidaten wat je allemaal te wachten staat in de opleiding of selectiedagen?”

Nee, dat laten wij over aan de eenheden.

Onze kerntaken zijn; FIT, BELASTBAAR, GEINFORMEERD en JUISTE NIVEAU. Onder deze kerntaken hebben wij competenties gekoppeld, die behoren bij de verschillende uniformberoepen. Dus naast het fysiek opbouwen en belastbaar maken, worden onze kandidaten ook getoetst aan deze competenties.

Kortom, met al onze instructie ervaring, de talloze operationele inzetten en het doorlopen van diverse functies bij een geüniformeerd beroep, maken dat wij samen sterk staan door ervaring. Met dit unieke concept bieden wij de beste en meest professionele begeleiding aan ter voorbereiding op een geüniformeerd beroep.

ASTC LOGO wit

Het ASTC is een centrum dat persoonlijk begeleide trainingen verzorgt gebaseerd op de toelatingseisen van een uniformberoep. De trainingen en consult worden verzorgd op de hoofdvestiging in Zwolle of bij onze aangesloten trainingscentra.

Erkenning

sbb-logo

Partners

Locaties

Arnhem
Amsterdam
Barendrecht
Den Bosch
Wierden
Weert
Zeewolde
Zwolle

Copyright © 2022 door Arminius Selectie Trainingscentrum. Alle rechten voorbehouden.
De getoonde teksten zijn eigendom van Arminius Selectie Trainingscentrum en mogen niet worden gebruikt of gedeeld in welke vorm dan ook.

Arnhem - Amsterdam - Barendrecht - Den Bosch - Wierden - Weert - Zeewolde - Zwolle

error: Inhoud is beveiligd..