fbpx

COMBATEX

COMBATEX STAAT VOOR COMBATIVES EXERCISE EN IS UITSLUITEND TE VOLGEN VOOR PERSONEN DIE WERKZAAM ZIJN BINNEN EEN GEÜNIFORMEERD BEROEP OF DE INTENTIE HEBBEN DIT IN DE TOEKOMST TE GAAN DOEN.
VOOR ELK GEÜNIFORMEERD BEROEP GELDT DAT JE IN VERSCHILLENDE MATE IN AANRAKING KUNT KOMEN MET GEWELD EN/OF AGRESSIE. VAAK KOMT DIT ONVERWACHT MAAR KAN OOK BEWUST WORDEN INGEZET OM EEN OPDRACHT OF MISSIE TE VOLTOOIEN. TIJDENS COMBATEX  GAAN WE OP DEZE BEIDE VORMEN IN. JEZELF MET GEPASTE MATE VERDEDIGEN EN GERICHTE GEDISCIPLINEERDE ACTIES UITOEFENEN IN EEN DAAROM VRAGENDE OF EISENDE SITUATIE. TIJDENS DEZE TRAINING BESTEDEN WE AANDACHT AAN ZOWEL AANVALLEN ALS VERDEDIGEN ZODAT JIJ  WANNEER DE SITUATIE EROM VRAAGT OP DE JUISTE PROFESSIONELE EN GEPASTE MANIER KUNT HANDELEN. DE COMBATEX START MET EEN BASIS TRAINING BESTAANDE UIT VIER LOSSE LESSEN VAN ANDERHALF UUR.
DE VOLGENDE THEMA’S ZULLEN WORDEN BEHANDELD;
  • BASISGEVECHTSHOUDING;
  • POSITIE BEPALEN;
  • SCHAKELEN VAN EEN PASSIEVE NAAR ACTIEVE HOUDING;
  • BASIS STOOT- EN TRAPTECHNIEKEN (MET OF ZONDER HANDSCHOENEN);
  • VERDEDIGEN VAN HOOFD EN LICHAAM, REAGEREN NA EEN AANVAL MET EEN GEPASTE ACTIE;
  • OVERZICHT HOUDEN IN STRESSVOLLE SITUATIES
  • REGULATIE VAN DE ADEMHALING.
NA DEZE BASISLESSEN BEN JIJ IN STAAT OM DE AANGELEERDE VAARDIGHEDEN ZELFSTANDIG OF MET EEN COLLEGA TE TRAINEN.
Deze dienst wordt aangeboden vanuit HQ (Hoofdvestiging) en zal tot nader order alleen plaatsvinden in Zwolle.ASTC LOGO wit

Het ASTC is een centrum dat persoonlijk begeleide trainingen verzorgt gebaseerd op de toelatingseisen van een uniformberoep. De trainingen en consult worden verzorgd op de hoofdvestiging in Zwolle of bij onze aangesloten trainingscentra.

Erkenning

sbb-logo

Partners

Locaties

Arnhem
Amsterdam
Barendrecht
Den Bosch
Wierden
Weert
Zeewolde
Zwolle

Copyright © 2022 door Arminius Selectie Trainingscentrum. Alle rechten voorbehouden.
De getoonde teksten zijn eigendom van Arminius Selectie Trainingscentrum en mogen niet worden gebruikt of gedeeld in welke vorm dan ook.

Arnhem - Amsterdam - Barendrecht - Den Bosch - Wierden - Weert - Zeewolde - Zwolle

error: Inhoud is beveiligd..