fbpx

CUSTOMIZED

Onze dienst “customized” staat voor een persoonlijk op maat gemaakt opwerktraject, dit betekent dat we na een goede analyse van de persoon alle componenten die nodig zijn om het doel te behalen samen te voegen in een persoonlijk traject.

Het Arminius Selectie Trainingscentrum bied meerdere diensten aan, zoals b.v. het TAP (Tactical Athlete Program). In het TAP komen veel competenties terug die benodigd zijn binnen geüniformeerde beroepen en daarom kunnen wij 85% van onze kandidaten plaatsen in het TAP om ze te helpen hun doel te behalen. Bij de overige 15% van de kandidaten komen wij er tijdens het intakegesprek achter dat het “TAP” voor hun niet past, een reden kan zijn: tijdgebrek, een blessure, een specifieke hulpvraag of een fysieke of mentale “rugzak”.

Voor deze kandidaten bekijken wij wat er benodigd is om hun doel te behalen. Dit doen we door zijn of haar doelstelling te koppelen aan competenties en deze weg te zetten in de beschikbare tijd van de kandidaat. Zo ontstaat er dus een op maat uitgewerkt traject waarin de kandidaat zo specifiek en efficiënt mogelijk kan opwerken naar zijn of haar doel.

  

ASTC LOGO wit

Het ASTC is een centrum dat persoonlijk begeleide trainingen verzorgt gebaseerd op de toelatingseisen van een uniformberoep. De trainingen en consult worden verzorgd op de hoofdvestiging in Zwolle of bij onze aangesloten trainingscentra.

Erkenning

sbb-logo

Partners

Locaties

Amsterdam
Den Bosch
Wierden
Zeewolde
Zwolle

Copyright © 2022 door Arminius Selectie Trainingscentrum. Alle rechten voorbehouden.
De getoonde teksten zijn eigendom van Arminius Selectie Trainingscentrum en mogen niet worden gebruikt of gedeeld in welke vorm dan ook.

Amsterdam - Den Bosch - Wierden - Zeewolde - Zwolle

error: Inhoud is beveiligd..