fbpx

MINDEX

Mindex is de afkorting van Mindset Exercise.

We leven in een tijd waarbij de mens steeds minder weerbaar wordt voor hetgeen men om zich heen ervaart. Als bepaalde situaties niet op de manier gaan zoals we willen dat ze gaan vinden we het al snel te zwaar en geven we op. Dit wordt versterkt door de hedendaagse levenswijze waarbij alles voorhanden is.

Mindset is het Engelse woord voor ‘overtuiging’, vandaar ook de afkorting Mindex. Het is de manier waarop mensen denken over zichzelf en in het bijzonder over hun intelligentie en kwaliteiten. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in een ‘fixed’ mindset en een ‘growth’ mindset.

Wij willen je helpen bij het creëren en ontwikkelen van een ‘growth’ mindset. Hierbij zijn je talenten je startpunt en ongeacht wat er gebeurd in je leven, je kunt blijven groeien en jezelf blijven ontwikkelen. Je leert te genieten van het proces en ben je ervan bewust dat hard werken benodigd is om verder te komen.

Wij reiken je de tools aan om door te gaan indien je het moeilijk of zwaar krijgt.ASTC LOGO wit

Het ASTC is een centrum dat persoonlijk begeleide trainingen verzorgt gebaseerd op de toelatingseisen van een uniformberoep. De trainingen en consult worden verzorgd op de hoofdvestiging in Zwolle of bij onze aangesloten trainingscentra.

Erkenning

sbb-logo

Partners

Locaties

Amsterdam
Den Bosch
Wierden
Zeewolde
Zwolle

Copyright © 2022 door Arminius Selectie Trainingscentrum. Alle rechten voorbehouden.
De getoonde teksten zijn eigendom van Arminius Selectie Trainingscentrum en mogen niet worden gebruikt of gedeeld in welke vorm dan ook.

Amsterdam - Den Bosch - Wierden - Zeewolde - Zwolle

error: Inhoud is beveiligd..