fbpx

NAVEX

Navex is de afkorting van Navigation Exercise.

We leven in een tijd waarin we veel gebruik maken van GPS en andere digitale middelen. Het grote nadeel hiervan is dat een gps-signaal verstoord kan worden of simpelweg kan uitvallen of stuk kan gaan tijdens een operatie.

Dit kan een hele operatie in gevaar brengen. Daarom is navigeren met kaart en kompas één van de basisvaardigheden die iedere militair moet beheersen. In elke militaire basisopleiding wordt er aandacht aan navigatie besteed. Verder zitten aan het kunnen oriënteren op kaart en kompas verschillende competenties verbonden. Deze competenties komen weer terug bij elk geüniformeerd beroep. Zo kan je denken aan doorzettingsvermogen en nauwkeurig zijn.

Een knelpunt is vaak het tempo waarmee je de kennis van dit onderwerp tot je moet nemen in een fysiek zware opleiding. Om te voorkomen dat dit in de opleiding een obstakel voor jou wordt, organiseren wij op een aantal momenten in het jaar oefeningen waarin jij kennis kan maken met kaart en kompas.

Tijdens deze oefeningen wordt jou de basiskennis van navigatie aangeleerd, zodat jij voorbereid en geïnformeerd start aan jouw opleiding.

Deze dienst wordt aangeboden vanuit HQ (Hoofdvestiging) en zal plaatsvinden op een centrale locatie in Nederland.ASTC LOGO wit

Het ASTC is een centrum dat persoonlijk begeleide trainingen verzorgt gebaseerd op de toelatingseisen van een uniformberoep. De trainingen en consult worden verzorgd op de hoofdvestiging in Zwolle of bij onze aangesloten trainingscentra.

Erkenning

sbb-logo

Partners

Locaties

Amsterdam
Den Bosch
Wierden
Zeewolde
Zwolle

Copyright © 2022 door Arminius Selectie Trainingscentrum. Alle rechten voorbehouden.
De getoonde teksten zijn eigendom van Arminius Selectie Trainingscentrum en mogen niet worden gebruikt of gedeeld in welke vorm dan ook.

Amsterdam - Den Bosch - Wierden - Zeewolde - Zwolle

error: Inhoud is beveiligd..