fbpx

Over

Over Arminius STC

Voorbereiden op een uniformberoep kan loodzwaar zijn. Wij weten als geen ander wat een toelating, opleiding of selectiedagen van je kunnen eisen, zowel fysiek als mentaal. Arminius STC verzorgt trainingen gebaseerd op de toelatingseisen en opleidingen van uniformberoepen. Wij stomen jou klaar voor een (specialistische) carrière, bijvoorbeeld als militair, politieagent, douanier of beveiliger.

Voor deze uniformberoepen stomen wij je klaar:

Ons verhaal

Arminius Selectie Trainingscentrum bestaat sinds 2018. Voor de grondbeginselen moeten we echter verder terug in de tijd. Mede-eigenaar Paul gaf ruim daarvoor al losse begeleiding aan een handvol kandidaten met de ambitie om een uniformberoep te bekleden. Wat ooit begon als klein project, groeide uit tot een nationaal gevestigd onderwijsinstelling. Je vindt Arminius STC inmiddels in Amsterdam, Den Bosch, Wierden, Zeewolde en Zwolle.

Sterk door ervaring

Sinds maart 2021 is Bob mede-eigenaar van Arminius STC. Deze samenwerking brengt ons op 32 jaar aan gezamenlijke operationele ervaring en meer dan 8 uitzendingen. Trainingen worden verzorgd door oud-instructeurs/operators van diverse overheidseenheden. Bij elkaar telt onze operationele ervaring ruim 200 dienstjaren. Uit deze ervaring putten wij kracht en toewijding om kandidaten de ideale voorbereiding te geven op een uniformberoep.

Ondersteuning nodig?

Kernwaarden van Arminius STC

Samen delen we de passie om kandidaten professionele begeleiding te bieden. Om ze goed voorbereid aan de start van hun carrière te brengen. Onze kernwaarden zijn: fit, belastbaar, geïnformeerd en op het juiste niveau. Onder deze waarden zijn competenties gekoppeld die horen bij de verschillende uniformberoepen. Kortom, naast het fysiek opbouwen en belastbaar maken van kandidaten, worden ze ook getoetst aan de competenties.

FIT
In topconditie beginnen aan je toelating, opleiding of selectie. Dat is het doel. Fit worden op alle vlakken: kracht, uithoudingsvermogen, behendigheid en vaardigheid.

BELASTBAAR
Wie een uniform wil dragen, moet tegen een stootje kunnen. Wij doen een beroep op jouw veerkracht, weerstand en wilskracht. Jij gaat je grenzen opzoeken en ze continu blijven verleggen.

GEÏNFORMEERD
Zelfs in situaties die het uiterste van je vragen, weet jij hoe te handelen. Je ontdekt de geschiedenis en kernwaarden van jouw gekozen eenheid. Je kent je eigen sterke punten, maar weet ook waar je zwaktes liggen.

OP HET JUISTE NIVEAU
Als oudgedienden weten wij als geen ander wat er van je verwacht wordt tijdens een uniformberoep. Die kennis, en ons brede netwerk, gebruiken wij om je volledig klaar te stomen. Bij ons train je op het juiste niveau.

Wie zijn wij?

Paul

Instructeur & mede-eigenaar

Paul, oud-commando en oud-Luchtmobiel, heeft 16 dienstjaren en 5 uitzendingen op zijn naam. Nu mede-eigenaar, visiehouder en instructeur bij Arminius STC. Hij was te zien als instructeur in seizoen 1 van Kamp van Koningsbrugge.

“De kennis en ervaringen die ik heb opgedaan, wil ik overdragen aan jongens en meiden die hetzelfde doel voor ogen hebben. Dat kan krijgsmacht- en overheidbreed zijn. Middels ons netwerk binnen de overheid proberen we een goed beeld te scheppen van wat kandidaten te wachten staat.”

Bob

Instructeur & mede-eigenaar

Bob heeft als veteraan 18 dienstjaren en 5 uitzendingen op zijn conto. Voorheen was hij militair bij de Luchtmobiele Brigade. Nu is Bob mede-eigenaar van Arminius en onze doorgewinterde vechtsportinstructeur.

“Ik help de nieuwe generatie hun droom om te werken binnen een uniformberoep te verwezenlijken. Het is belangrijk dat kandidaten fysiek sterk en belastbaar worden – maar ook zeker mentaal! Voor het mentale gedeelte combineer ik mijn ervaring vanuit werken bij Defensie met mijn kennis van vechtsport.”

error: Inhoud is beveiligd..