fbpx

Over

Eigenaar en Instructeur Zwolle

Paul Pattiwaël v. W.

Zijn doel en passie: "De kennis en ervaringen die ik heb opgedaan overdragen aan jongens en meiden die hetzelfde doel voor ogen hebben. Dat kan krijgsmacht/overheid breed zijn. Middels ons netwerk binnen de overheid proberen we zo goed mogelijk een beeld te scheppen wat ze te wachten staat".

- veteraan
- 16 dienstjaren
- 5 uitzendingen
- oud Luchtmobiel
- oud Commando
- instructeur Kamp van Koningsbrugge 2020

Eigenaar en Instructeur Zwolle

Bob Sangers

Zijn doel en passie: "De nieuwe generatie helpen hun droom, om te werken binnen een uniformberoep uit te laten komen. Hierbij is het belangrijk dat kandidaten fysiek sterk en belastbaar worden maar zeker ook mentaal! Voor het mentale gedeelte gebruik ik mijn ervaring vanuit defensie en mijn ervaring vanuit de vechtsport. Deze pas ik toe om de kandidaten uit hun comfortzone te halen en hun zo realistisch mogelijk voor te bereiden op de baan die zij ambiëren".

-Veteraan
-18 dienstjaren
-5 uitzendingen
-oud Luchtmobiel
-vechtsport instructeur

Instructeur Barendrecht

Patrick van der Vlies

Zijn doel en passie: "Het is mijn eer te na op te geven en niet het beste uit mijzelf te halen. Dit vuur probeer ik bij onze kandidaten aan te wakkeren, door te delen van kennis en te sturen op zelfredzaamheid".

- veteraan
- 10 dienstjaren
- 4 uitzendingen
- oud Marinier
- oud Commando
- mede eigenaar RPTC Fitness
- instructeur Kamp van Koningsbrugge 2021

Instructeur Weert

John Soekhradj

Zijn doel en passie: "Na 25 dienstjaren heb ik heel wat kennis en ervaringen opgebouwd. Ik heb daar heel veel geleerd en zou graag willen dat de toekomstige medewerkers van diverse uniformberoepen goed voorbereid aan de slag gaan door mijn opgedane kennis met ze te delen alvorens ze de stap maken".

- veteraan
- 25 dienstjaren
- 6 uitzendingen
- oud Marinier
- oud Commando
- instructeur Kamp van Koningsbrugge 2020/2021

Instructeur Zeewolde

Marcel Noordegraaf

Zijn doel en passie: "Ik vind het geweldig om mijn kennis en ervaring over te dragen en om mensen vervolgens te zien groeien. Ik zal alles op alles zetten om kandidaten fysiek en mentaal voor te bereiden, zodat zij hun droom waar kunnen maken."

- veteraan
- 13 dienstjaren
- 2 uitzendingen
- oud infanterist
- eigenaar CrossFit Zeewolde

Instructeur Den Bosch

Sebastiaan de Ranitz (Sub)

Zijn doel en passie: "Met 18 jaar Defensie-, Politie-, Overheid- en 10 jaar Subtraining-ervaring kan ik de kandidaten goed begeleiden en ondersteunen. Dit doe ik dan ook met grote vreugde en kennis voor het vak. Persoonlijk weet ik hoe de verschillende afdelingen kunnen zijn en wat ze van je willen. Zo kan ik de kandidaten goed voorbereiden op wat gaat komen en hun vertellen hoe deze omgeving is".

- Veteraan/Reservist
- 18 dienstjaren
- Meerdere uitzendingen Cambodja, Balkan, Afghanistan
- Oud Marinier
- Oud Commando
- Oud DKDB
- Oud Contractor Min v. BUZA
- 10 jaar Eigenaar Subtraining

TBA 01
TBA

Amsterdam

TBA 01
TBA

Wierden

ASTC LOGO wit

Erkenning

sbb-logo

Partners

Copyright © 2021 door Arminius Selectie Trainingscentrum. Alle rechten voorbehouden.
De getoonde teksten zijn eigendom van Arminius Selectie Trainingscentrum en mogen niet worden gebruikt of gedeeld in welke vorm dan ook.