fbpx

Veelgestelde vragen

Werken bij uniformberoepen

Veelgestelde vragen

Wat kan ik van het Arminius Selectie Trainingscentrum (ASTC) verwachten?

Arminius STC verzorgt gespecialiseerde trainingen, afgestemd op individuele capaciteiten en doelstellingen. Sta jij nog aan het begin van je carrière? Of ben je actief dienend in een uniformberoep en wil je doorstromen naar een functie bij gespecialiseerde eenheden? Wij bereiden je fysiek en mentaal voor op de selectie-eisen of opleiding naar keuze.

Voor welke eenheden bereiden jullie de kandidaten voor?

Voor alle (gespecialiseerde) geüniformeerde beroepen. Denk aan Defensie, Justitie, politie, douane, brandweer, beveiliging en toezicht & handhaving. Staat jouw eenheid of vakgebied er niet bij? Neem even contact op, dan gaan we kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

Bieden jullie alleen trainingen aan geüniformeerde beroepen?

Nee, we bieden ook onze diensten aan de privésector, zoals beveiliging, Vessel Security etc. Vraag naar de mogelijkheden op de contactpagina.

Geven jullie alleen maar persoonlijke trainingen?

Nee, we bieden ook begeleiding voor jouw loopbaan. Daar waar nodig krijg je informatie en advies over up-to-date eisen voor een geüniformeerd beroep, doelstellingen en do’s & don’ts. Alle vragen die je als kandidaat hebt, proberen we zo goed mogelijk te beantwoorden met professionele coaching en specialisten.

Wat staat me allemaal te wachten tijdens de opleiding of selectiedagen?

Dat laten wij over aan de eenheden. Wij hanteren vier kernwaarden: Fit, Belastbaar, Geïnformeerd en Op het juiste niveau. Onder deze waarden hebben wij competenties gekoppeld die horen bij de verschillende uniformberoepen. Kortom, naast het fysiek opbouwen en belastbaar maken van kandidaten, toetsen wij ze ook aan deze competenties.

Ik wil gebruikmaken van jullie diensten. Waar kan ik me aanmelden?

Voor het Tactical Athlete Program vul je het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in. Zodra het formulier verstuurd is, neemt de locatie waar de voorkeur naar uitgaat contact met jou op. Mocht je een andere vraag hebben, dan kun je altijd zelf contact opnemen.

Wat moet ik me bij een intakegesprek voorstellen?

Tijdens dit gesprek maken we een profielschets van jou en beoordelen we je motivatie. We lichten uitgebreid toe hoe het project verloopt en je maakt kennis met het ASTC.

Ik woon niet in de buurt van Zwolle, wat nu?

Zwolle iets te ver weg voor jou? We zitten ook in Amsterdam, Den Bosch, Wierden en Zeewolde. Check onze locaties voor onze officiële aangesloten vestigingen in Nederland. In het aanmeldformulier kun je een voorkeur voor een locatie bij jouw in de regio aangeven.

Wat zijn de kosten van jullie diensten?

Voor het Tactical Athlete Program en Warrior Fit gelden vaste prijzen. Die vind je terug op de desbetreffende pagina’s. Voor maatwerk kun je het best even contact met ons opnemen.

Ik zie ook dat jullie in het verleden infodagen organiseerden, wat houdt dit in en doen jullie dit nog?

Op afroep organiseert het ASCT infodagen om in beeld en geluid duidelijk te maken hoe belangrijk een gedegen voorbereiding is. In combinatie met hoe om te gaan met bepaalde omstandigheden, zoals stress en prestaties, zullen wij de kandidaten spiegelen en evalueren. We zullen binnenkort weer starten met infodagen (ASTC Experience).

Geven jullie ook alleen trainingsschema's af?

Nee, onze voorkeur gaat uit naar persoonlijk begeleide trainingen.

error: Inhoud is beveiligd..