fbpx

Veelgestelde vragen

Werken bij uniformberoepen

Veelgestelde vragen

1. Wat kan je van het Arminius Selectie Trainingscentrum verwachten(ASTC) ?

Het ASTC biedt verschillende diensten aan, afgestemd op de individuele capaciteiten en doelstellingen. Of jij nu "spijkerbroek", man of vrouw bent met ambitie voor een uniformberoep. Of jij bent actief dienend bij één van de uniformberoepen en jij wilt doorstromen naar een functie bij gespecialiseerde eenheden. Wij bereiden kandidaten fysiek en mentaal voor op de selectie eisen of opleiding naar keuze.

2. Bieden jullie alleen trainingen aan geüniformeerde beroepen?

Nee. We bieden ook onze diensten aan de privésector, zoals bijvoorbeeld: Beveiliging, Vessel Security etc.

3. Voor welke eenheden waar je naar toe kan doorstromen bereiden jullie de kandidaten voor?

Alle (gespecialiseerde) geüniformeerde beroepen.

4. Geven jullie alleen maar persoonlijke trainingen?

Nee, we begeleiden de kandidaat op zowel fysiek als mentaal vlak maar ook begeleiding in zijn of haar loopbaan. We informeren en adviseren de kandidaat daar waar nodig is, zoals bijvoorbeeld: doelstelling geüniformeerd beroep, up to date eisen, do's en dont's. Alle vragen die de kandidaat heeft proberen we zo goed mogelijk te beantwoorden met behulp van professionele coaching en specialisten. Kortom van A tot Z begeleid traject.

5. Als ik gebruik wil maken van jullie diensten, waar kan ik me aanmelden?

Voor het Tactical Athlete Program vul je het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in. Zodra het formulier verstuurd is, neemt de locatie waar de voorkeur naar uitgaat contact met jou op. Mocht je een andere vraag hebben dan kan je altijd contact opnemen, ga naar de contactpagina om een verzoek in te dienen.

6. Wat moet ik me bij een intakegesprek voorstellen?

Gedurende dit gesprek zullen we een profielschets van je maken en beoordelen we je motivatie. We lichten uitgebreid toe hoe het traject verloopt en je leert kennis maken met het ASTC.

7. Ik woon niet in de buurt van Zwolle, wat nu?

Ga naar onze locaties pagina voor onze officiële aangesloten locaties in Nederland. In de aanmeldformulier kan je een voorkeur voor een locatie bij jouw in de regio aangeven.

8. Wat zijn de kosten van jullie diensten?

Voor het Tactical Athlete Program kan je de prijzen op de pagina terug vinden. Voor maatwerk neem je contact met ons op.

9. Ik zie ook dat jullie in het verleden infodagen organiseerden, wat houd dit in en doen je jullie dit nog?

Het ASTC organiseert op afroep infodagen om beeld en geluid te geven hoe belangrijk een gedegen voorbereiding is, in combinatie met hoe om te gaan met bepaalde omstandigheden(stress, prestaties) zullen wij de kandidaten spiegelen en evalueren. We zullen binnenkort weer starten met infodagen (ASTC Experience).

10. Geven jullie ook alleen trainingsschema's af?

Nee. Onze voorkeur gaat uit naar persoonlijk begeleide trainingen.

ASTC LOGO wit

Het ASTC is een centrum dat persoonlijk begeleide trainingen verzorgt gebaseerd op de toelatingseisen van een uniformberoep. De trainingen en consult worden verzorgd op de hoofdvestiging in Zwolle of bij onze aangesloten trainingscentra.

Erkenning

CRKBO geregistreerde instelling - ASTC

sbb-logo

Partners

Locaties

Amsterdam
Den Bosch
Wierden
Zeewolde
Zwolle

Copyright © 2023 door Arminius Selectie Trainingscentrum. Alle rechten voorbehouden.
De getoonde teksten zijn eigendom van Arminius Selectie Trainingscentrum en mogen niet worden gebruikt of gedeeld in welke vorm dan ook.

Amsterdam - Den Bosch - Wierden - Zeewolde - Zwolle

error: Inhoud is beveiligd..