fbpx

Politieagent worden

Trainen om politieagent te worden

Politieagent worden is voor jou een logische stap. Jij wilt namelijk bijdragen aan een veiligere samenleving. Tijdens je opleiding aan de Politieacademie leer je alles over het vak: van wetgeving en communicatie tot het uitvoeren van arrestaties. Maar de selectieprocedure is geen kinderspel. Hoe weet je zeker dat je fysiek en mentaal klaar bent om politieagent te worden? Arminius STC geeft je de juiste voorbereiding om je opleiding goed te beginnen.

Ik wil politieagent worden

Ook agent worden?

Als agent ben je verantwoordelijk voor het handhaven van de wet. Werk dat even spannend als afwisselend is. Je beschermt burgers, zorgt dat men zich aan de regels houdt en treedt op bij overtredingen en misdrijven. Elke dag is anders; je weet nooit wat je te wachten staat. Essentieel zijn jouw gevoel voor verantwoordelijkheid en integriteit. Van jou wordt verwacht dat je om kunt gaan met vertrouwelijke informatie en je aan de wet- en regelgeving kunt houden.

Tactical Athlete Program

Trainen voor een opleiding tot agent is veel meer dan alleen fit worden. Naast werken aan je kracht en uithoudingsvermogen geven wij ook persoonlijke coaching. Alles om jou optimaal voor te bereiden op de selectieprocedure en daaropvolgende opleiding. Wat komt er aan bod tijdens sollicitatiegesprekken? Hoe kunnen we werken aan jouw mentale weerbaarheid? En krijgen wij jou in topconditie voordat je opleiding start? Speciaal daarvoor is het Tactical Athlete Program opgezet.

Ontdek het Tactical Athlete Program

Arminius STC

Wie opgeleid wil worden tot politieagent moet de selectie doorstaan. Een procedure met serieuze eisen. Trainingen van Arminius Selectie Trainingscentrum zijn gebaseerd op deze toelatingseisen. Instructeurs die zelf hebben gediend, stomen jou klaar voor een (specialistische) carrière als agent. We geven ook toekomstige militairen, douaniers, handhavers, beveiligers, domeinbeveiligers en brandweerlieden de benodigde training. Je vindt Arminius STC in Zwolle, Amsterdam, Den Bosch, Wierden en Zeewolde.

Meer over ons

Doorgroeien als politieagent

Om als politieagent te kunnen werken, moet je over een paar belangrijke eigenschappen beschikken. Je kunt goed samenwerken, bent zeer stressbestendig en kunt snel handelen in onverwachte situaties. Herken jij jezelf hierin? Dan kun je jezelf eventueel doorgroeien als politieagent. Je kunt je specialiseren in verkeershandhaving, forensisch onderzoek of bijvoorbeeld de recherche. Ook doorgroeien naar een leidinggevende functie is mogelijk.

error: Inhoud is beveiligd..