fbpx

Handhaver worden

Trainen voor je handhaving opleiding

Wil jij Nederland een stukje veiliger maken? Optreden tegen vervuiling, vernieling en overlast? Dan is handhaver worden jou op het lijf geschreven! Of je nu BOA, milieucontroleur of toezichthouder bij het ov wilt worden, je zult een handhaving opleiding moeten volgen. Armiminius Selectie Trainingscentrum zorgt ervoor dat je vol vertrouwen kunt beginnen aan je opleiding of sollicitatie.

Ik wil handhaver worden

Handhaver worden? Dit zijn de toelatingseisen:

Een opleiding handhaving bereidt je voor op sollicitatieprocedures. In combinatie met de juiste training bereid je jezelf ultiem voor. Jij hebt de skills in huis om de uitdagingen van een carrière in de handhaving aan te gaan. Je kunt starten met de opleiding als je een van de vooropleidingen hieronder hebt:

  • overgangsbewijs van havo/vwo leerjaar 3 naar 4
  • vmbo kader, gemend of theoretisch
  • mbo niveau 2
  • een ander diploma of bewijsstuk dat door de overheid is erkend

Tactical Athlete Program

Compleet voorbereid beginnen aan je opleiding? Met het Tactical Athlete Program schiet je sterk uit de startblokken. Met ons speciaal ontwikkelde programma stomen wij je klaar voor een baan als handhaver. Het doel: met een zeker gevoel je opleiding starten. We brengen je fysiek in topconditie. En door middel van persoonlijke coaching maken we je mentaal weerbaarder. Je wordt getraind door instructeurs die weten wat het is om in een uniform te dienen.

Ontdek het Tactical Athlete Program

Arminius STC

Met trainingen op maat geeft Arminius Selectie Trainingscentrum toekomstige handhavers de ultieme voorbereiding op hun opleiding. We zijn ook gespecialiseerd in andere uniformberoepen, zoals militair, politieagent, brandweer, beveiliger, domeinbeveiliger en douanier. Wij geven jouw loopbaan in handhaving, toezicht en veiligheid een goede start. Je vindt Arminius STC in Zwolle, Den Bosch, Amsterdam, Zeewolde en Wierden.

Meer over ons

Zo ziet je takenpakket als handhaver eruit

Als handhaver of toezichthouder heb je een uitgebreid takenpakket. De veiligheid en leefbaarheid bevorderen. Surveilleren en signaleren. Service en hulp verlenen. Optreden bij incidenten en calamiteiten. En waar nodig deel je een bekeuring uit. Daar heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel voor nodig. Je bent sociaal pienter en zeker niet op je mondje gevallen. Ook kracht en fitheid zijn belangrijk. Allemaal zaken die je (verder) gaat leren tijdens je opleiding handhaving.

BOA opleiding

Naast de opleiding tot handhaver kun je ook BOA worden. Een BOA opleiding is meer toegespitst en daarom korter. De cursus heeft echter niet dezelfde waarde als een volledig handhaving diploma. Zodra je een BOA certificaat hebt gehaald, val je onder permanente her- en bijscholing. Dat betekent iedere vijf jaar de volledige opleiding handhaving doorlopen. Heb je dit diploma al? Dan ben je als BOA voor de eerste vijf jaar vrijgesteld.

error: Inhoud is beveiligd..