fbpx

Militair worden

Trainen om militair te worden

Militair worden is committed zijn. Toegewijd aan je uniform, je eenheid, je maten en aan jezelf. Trainen voor het leger betekent fysiek en mentaal je grenzen opzoeken – en vooral ook verleggen. Dat vereist discipline, doorzettingsvermogen en keihard werken. Heb jij interesse in een carrière bij het leger? Wil je goed voorbereid zijn op uitdagingen die horen bij militair worden? Wij helpen jouw droom werkelijkheid maken.

Ik wil militair worden

Werken bij het leger

Om te werken bij het leger zul je fysiek fit, mentaal veerkrachtig en technisch vaardig moeten zijn. Alleen met de juiste training en begeleiding kun je militair worden. Instructeurs van Arminius Selectie Trainingscentrum hebben zelf gediend en kennen het leven als militair door en door. Wij helpen je bij het opstellen van een trainingsplan dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Of je nu officier, reservist of militair wilt worden.

Tactical Athlete Program

Militaire training gaat bij Arminius STC verder dan alleen bewegen. Ja, je werkt bij ons aan je kracht, behendigheid en uithoudingsvermogen. Maar we zijn geen sportschool. We geven je ook persoonlijke coaching om je klaar te maken voor je opleiding of selectie. Het Tactical Athlete Program bereidt je voor op sollicitatiegesprekken. Het programma brengt je in topconditie. En het zorgt dat je mentaal tegen een stootje kunt.

Ontdek het Tactical Athlete Program

Arminius STC

Wij weten als geen ander wat een uniformberoep van je kan vragen. De eisen voor opleidingen en selectiedagen zijn streng. Arminius Selectie Trainingscentrum verzorgt trainingen gebaseerd op deze toelatingseisen. Wij stomen jou klaar voor een (specialistische) carrière, bijvoorbeeld als militair, maar ook als politieagent, douanier, handhaver, brandweerlied, beveiliger of domeinbeveiliger. Je vindt ons in Zwolle, Amsterdam, Den Bosch, Wierden en Zeewolde.

Meer over ons

Trainen voor militair worden

Wie wil werken bij Defensie wordt medisch en psychologisch gekeurd. Veel kandidaten hebben daarom behoefte aan de opbouw van hun fysieke conditie. Langer vol kunnen houden. Sterker, sneller en behendiger worden. De focus ligt op het verbeteren van vaardigheden die je nodig hebt als militair, zoals klimmen, tijgeren en lange afstanden lopen met zware bepakking. Ook zul je voorbereid moeten zijn op verschillende terreinen, zoals heuvelachtig of ruw terrein. En in uiteenlopende (weers)omstandigheden, zoals hevige regenval, een storm of opereren in de duisternis.

Is een carrière in het leger voor jou weggelegd?

Als militair ben je niet bang aangelegd. Wat er ook op je afkomt, jij gaat het aan. Mentale veerkracht is een belangrijk onderdeel van trainen om militair te worden. Het leger vraagt van je dat je onder benarde omstandigheden kunt presteren. Leren omgaan met stress, angst en vermoeidheid zijn een belangrijk onderdeel, en van onschatbare waarde voor de rest van je leven.

Trainen voor militair worden vereist discipline en doorzettingsvermogen. We focussen op het kweken van vertrouwen door je fysieke fitheid en mentale veerkracht op te bouwen. Onze instructeurs helpen je om het meeste uit je training te halen en jezelf voor te bereiden op een vruchtbare carrière in het leger.

error: Inhoud is beveiligd..