fbpx

TRAININGEN

Met behulp van een team ervaren instructeurs(actief dienend of veteraan) spiegelen, evalueren en testen wij jou zowel fysiek als mentaal.
Afhankelijk van jouw doel, bieden we de trainingen op maat aan. Het fysiek en mentaal belastbare niveau verschilt per persoon en daarnaast heeft iedereen bepaalde trainingsbehoeftes. Daarom nodigen wij jou eerst uit voor een gesprek over jouw persoonlijke doelstellingen.
Al onze trainingen zijn afgestemd op de officiële eisen van de diagnostische fysieke toets krijgsmacht en algemene militaire fitheidstest ontwikkeld door de afdeling trainingsgeneeskunde en trainingsfysiologie (TGTF) voor defensie kandidaten. Voor alle overige trainingen gelden desbetreffende eenheidseisen.
Onder leiding van een bekwaam instructeur wordt jij begeleid en beoordeeld op bijvoorbeeld intrinsieke motivatie, zodat jij ervaart hoe jij onder fysiek zware omstandigheden presteert.
Het doel van onze trainingen is om jou meer belastbaar en mentaal weerbaarder te laten starten aan de opleiding.

 

ASTC LOGO wit

Erkenning

sbb-logo

Partners

Copyright © 2021 door Arminius Selectie Trainingscentrum. Alle rechten voorbehouden.
De getoonde teksten zijn eigendom van Arminius Selectie Trainingscentrum en mogen niet worden gebruikt of gedeeld in welke vorm dan ook.