fbpx

Tactical Athlete Program

Stap 1

Intake

Stap 2

Intest en Assessment

Stap 3

Start TAP

Tactical Athlete Program

Een goede voorbereiding voor een uniformberoep is het halve werk, het Tactical Athlete Program bied jouw de juiste voorbereiding. Durf jij het aan om onder leiding van onze ervaren instructeurs te worden voorbereid op een droombaan bij één van de geüniformeerde beroepen?

Ben jij op zoek naar:

Een programma waarin jij in een veilige leeromgeving en juiste sfeer door ervaren instructeurs fysiek en mentaal wordt voorbereid op het door jouw geambieerde geüniformeerd beroep?

In ons unieke programma bieden wij:

 • Een complete intest en assessment, hetzij een nulmeting;
 • Een op maat geschreven (fysiek, mentale, scenario) trainingen;
 • Een begeleiding op maat, specifiek voor het gekozen geüniformeerd beroep;
 • Specialisten op elk vakgebied;
 • Groepstrainingen met diverse thema’s;
 • Ruimte om jouw zelfkennis uit te bouwen;
 • Transparante evaluaties en beoordelingen onderbouwd met de voor jou vastgestelde competenties;
 • Een veilige leeromgeving;
 • Een groot netwerk waar jij terecht kunt met al je vragen;
 • Instructeurs met operationele- en instructie ervaring;
 • Een online community platform;
 • Gelijkgezinden die het zelfde doel als jij nastreven;
 • Een meting waar jij kan laten zien waar je staat;
 • Een unieke eindoefening waarin jij getoetst wordt op de kerntaken: Fit, Belastbaar, Goed geïnformeerd en Juiste niveau;
 • Meer dan 200 jaar aan operationele ervaring vanuit “groen”(Defensie) en “blauw” (Politie).

Kandidaten die jou voorgingen:

Burger🡆Politie/Justitie

Burger🡆Defensie

Doorstromers Politie

Doorstromers Defensie

Stap 1: Intakegesprek

Maak kennis met het ASTC

Je hebt besloten om goed voorbereid aan je selectie/opleiding te beginnen – awesome! Onze missie is om jou Fit, Belastbaar, Geïnformeerd en op het juiste niveau te krijgen.

60 minuten persoonlijke consult

Je gaat beginnen met een consult van ongeveer 60 minuten. We bespreken tijdens het consult je doel, je motivatie, je plan, wat voor werk je doet etc. Ook willen we zo samen met jou bekijken waar je naar opzoek bent qua begeleiding. Voor ons is dit het moment om erachter te komen wat jij nu echt wilt. Wij willen de kern van jouw doelstelling naar boven halen.

Zodoende creëren we een sterk fundament van waar we samen met jou aan je doelstelling gaan werken. Ook zal in dit gesprek naar voren komen wat de werkwijze zal zijn gedurende de vervolgperiode.

Weet je het al en wil je aanmelden? KLIK HIER

ASTC - Intakegesprek
Tactical Athlete Program - Intest en Assessment

Stap 2: Intest en Assessment

Na je intake is de volgende stap (stap 2) “Intest en Assessment”.

Een van de belangrijkste doelen is niet alleen om te zorgen dat jij persoonlijk succesvol bent in het behalen van jouw doel, maar ook dat jij doelen kunt blijven ontwikkelen en vol kunt houden op de lange termijn. De Intest en Assessment is bedoeld om een goed beeld te krijgen hoe jouw bewegingspatroon is, gevechtsvaardigheid en welke resultaten je neerzet voor de harde eisen oftewel een nulmeting.

De doelstelling van de intest en assessment is meerledig. Enerzijds geeft het ons een beeld van jouw fysieke instapniveau, anderzijds hoe jij presteert. Dit varieert van: inzicht krijgen hoe jij beweegt, tot wat op dat moment jouw niveau van fitheid is. Op deze manier zijn wij in staat om met jou de weg in te slaan die het beste past bij jouw einddoelstelling. Dit alles om het fundament, wat tijdens de eerste stap is gelegd, verder te versterken.

De Intest en Assessment kost eenmalig € 149,- en duurt 120-150 minuten. Het is de ideale gelegenheid om verder kennis te maken met onze werkwijze. Jij krijgt inzicht in jouw niveau van fitheid, leert ons kennen.

Stap 3: Start TAP

Het Tactical Athlete Program wordt aangeboden in een ‘Fase Traject’, dat houd in dat het programma bestaat uit verschillende fases. Deze fases zijn bedoeld om de opbouw gestructureerd weg te kunnen zetten en een juist plan van aanpak te maken voor jou. Op deze manier is er altijd een vangnet als jij na de eerste fase niet op niveau zit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dat je net begint met sporten. Elke fase bestaat uit een periode van 3 maanden.

FASE 1 FIT EN BELASTBAAR

In Fase 1 van het traject leggen we de nadruk op Fit en Belastbaar worden. De inhoud van de sessie waar de kandidaat fysiek voor op locatie komt is per kandidaat verschillend. De instructeur schrijft de les (sessie) op basis wat nodig is voor de kandidaat en worden de resultaten van de intest en assessment meegenomen. Na een uitvoerige evaluatie wordt de sessie gedocumenteerd in het kandidaten volgsysteem. Hierdoor bouwt een kandidaat een portfolio op en monitoren we de progressie.

METING

Na elke 3 maanden wordt je getest op je fysieke niveau wat gekoppeld is aan de kerntaken van het Arminius Selectie Trainingscentrum: Fit, Belastbaar, Geïnformeerd, Juiste niveau. Dit moment heet de “Meting”.

Tactical Athlete Program - Meting

FASE 2/FASE 3 EINDOEFENING

Haal je de “Meting” met positief resultaat dan mag je doorstromen naar Fase 2 van het programma waarin wij de fysieke opbouw gaan intensiveren, en de focus gaan leggen op het mentale gedeelte. Ook helpen wij jou met het aanleveren van de juiste informatie voor het geüniformeerde beroep. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de up to date eisen van de gekozen richting. Deze fase sluiten wij af door middel van een unieke eindoefening waarin wij jou een dag lang testen in beroepsgerichte en levensechte scenario’s die worden begeleid en beoordeeld door instructeurs uit het werkveld.

Tactical Athlete Program - FINEX

Laat jij het aan een toeval over?

Hoe fijn is het wanneer jij je niet druk hoeft te maken of je fysiek wel sterk genoeg bent, of mentaal wel goed voorbereidt bent voor een uniformberoep. De opleiding is een periode van informatie verwerken, met een goede voorbereiding kan jij focussen op wat moet gebeuren en ben je niet alleen met jezelf bezig.

INTEST EN ASSESSMENT
€149
✓ Complete intest
✓ Nulmeting
✓ Gebaseerd op jouw doel
✓ Geen verdere verplichtingen
✓ 2.5 uur
 
 
6 MAANDEN
€319
✓ 4 Weken online trainingsschema
✓ 18 sessies (90min per sessie)
✓ Inclusief meting (6uur)
✓ Toegang tot de Tribe
✓ Prijs per maand
 
 
6 MAANDEN
€399
✓ 4 Weken online trainingsschema
✓ 18 sessies (90min per sessie)
✓ Inclusief meting (6 uur)
✓ Inclusief eindoefening (12 uur)
✓ Toegang tot de Tribe
✓ Certificaat en evaluatie rapport
✓ Prijs per maand

“Met het TAP (Tactical Athlete Program) van het ASTC krijg ik wat er voor mij nodig is om mijn doel te halen. Door de training en de oprechte en duidelijke feedback weet je precies wat er voor nodig is om te starten aan de opleiding. De mentale steun en de handvatten die worden aangereikt zijn duidelijk, eerlijk en behapbaar. Bij iedere sessie merk je hoezeer de instructeurs willen dat jij je doelen haalt. Arminius-STC vervult voor mij dan ook niet alleen de rol van sportinstructeur maar ook van mentor en trajectcoach. Een absolute meerwaarde”.

Kandidaat N. TAP ASTC

“De Finex van het ASTC was echt een dag om nooit te vergeten. Tijdens de fitheidstest ‘s ochtends heb ik weer mooi kunnen zien waar ik sta ten opzichte van de eerste meting. Daarnaast was het middagprogramma vol met die spannende en onverwachte situaties echt heel vet! Ze waren echt realistisch. Super gaaf. Ik wordt er weer helemaal enthousiast van als ik eraan terug denk. Dit waren ook mooie momenten waarin ik weer mijzelf beter heb leren kennen. Want die situaties maak je normaal gesproken niet mee. En nu weet je hoe je reageert tijdens en na zulke situaties”.

 

Kandidaat R. FINEX ASTC

“In mijn voorbereiding voor de selectie zocht ik begeleiding in mijn fysieke en mentale wijze van opwerken. Ik ben naar Arminius-STC Zwolle gekomen om ruim boven de fysieke eisen te komen en mentaal klaar te zijn voor de selectie. Gedurende een aantal maanden heb ik een trainingsschema gevolgd en ben ik maandelijks langsgekomen voor een 1 op 1 sessie. Uiteindelijk ben ik niet ruim boven de eisen uitgekomen, maar ben ik wel belastbaar voor langere periode geworden. Wellicht had ik de eisen makkelijker gelopen als ik eerder naar Arminius-STC was gekomen. Ook heb ik veel leerpunten meegekregen uit de 1 op 1 sessies en heb ik een dosis zelfvertrouwen meegekregen waarmee ik de selectie met positief gevolg af heb kunnen ronden. Ik heb de juiste keuze gemaakt door bij Arminius-STC aan te kloppen en zou het ook aanbevelen aan degene die begeleiding zoeken in het opwerken voor iets dat in eerste instantie erg lastig lijkt”.

 

Kandidaat V. Begeleiding ASTC

ASTC LOGO wit

Het ASTC is een centrum dat persoonlijk begeleide trainingen verzorgt gebaseerd op de toelatingseisen van een uniformberoep. De trainingen en consult worden verzorgd op de hoofdvestiging in Zwolle of bij onze aangesloten trainingscentra.

Erkenning

sbb-logo

Partners

Locaties

Amsterdam
Den Bosch
Wierden
Zeewolde
Zwolle

Copyright © 2022 door Arminius Selectie Trainingscentrum. Alle rechten voorbehouden.
De getoonde teksten zijn eigendom van Arminius Selectie Trainingscentrum en mogen niet worden gebruikt of gedeeld in welke vorm dan ook.

Amsterdam - Den Bosch - Wierden - Zeewolde - Zwolle

error: Inhoud is beveiligd..