fbpx

Kandidaat V. Begeleiding ASTC

“In mijn voorbereiding voor de selectie zocht ik begeleiding in mijn fysieke en mentale wijze van opwerken. Ik ben naar Arminius-STC Zwolle gekomen om ruim boven de fysieke eisen te komen en mentaal klaar te zijn voor de selectie. Gedurende een aantal maanden heb ik een trainingsschema gevolgd en ben ik maandelijks langsgekomen voor een 1 op 1 sessie. Uiteindelijk ben ik niet ruim boven de eisen uitgekomen, maar ben ik wel belastbaar voor langere periode geworden. Wellicht had ik de eisen makkelijker gelopen als ik eerder naar Arminius-STC was gekomen. Ook heb ik veel leerpunten meegekregen uit de 1 op 1 sessies en heb ik een dosis zelfvertrouwen meegekregen waarmee ik de selectie met positief gevolg af heb kunnen ronden. Ik heb de juiste keuze gemaakt door bij Arminius-STC aan te kloppen en zou het ook aanbevelen aan degene die begeleiding zoeken in het opwerken voor iets dat in eerste instantie erg lastig lijkt”.

 

ASTC LOGO wit

Het ASTC is een centrum dat persoonlijk begeleide trainingen verzorgt gebaseerd op de toelatingseisen van een uniformberoep. De trainingen en consult worden verzorgd op de hoofdvestiging in Zwolle of bij onze aangesloten trainingscentra.

Erkenning

sbb-logo

Partners

Locaties

Amsterdam
Den Bosch
Wierden
Zeewolde
Zwolle

Copyright © 2022 door Arminius Selectie Trainingscentrum. Alle rechten voorbehouden.
De getoonde teksten zijn eigendom van Arminius Selectie Trainingscentrum en mogen niet worden gebruikt of gedeeld in welke vorm dan ook.

Amsterdam - Den Bosch - Wierden - Zeewolde - Zwolle

error: Inhoud is beveiligd..