fbpx

Warrior Fit

Warrior Fit: sporten voor veteranen

Tijdens actieve diensttijd ben je topfit. Maar zodra je de dienst verlaat, gaan het sporten en de conditie vaak hard achteruit. Oorzaak is meestal een druk leven en een gebrek aan verplichte sportmomenten. Na enige tijd uit dienst kijk je als veteraan in de spiegel en herken je jezelf niet meer. Warrior Fit is opgezet om veteranen weer actief in de sport te krijgen. Het doel: jouw ‘Warrior Mindset’ terugkrijgen.

Verbroedering

In de eerste plaats gaat het bij ons om verbroedering; sporten met gelijkgezinden uit diverse uniformberoepen. Ervaren instructeurs, die zelf hebben gediend, geven de gezamenlijke trainingen. Onder hun begeleiding ga jij trainingsdoelen bereiken die eerder onhaalbaar leken. We werken aan een sterk groepsproces, waarin we elkaar kunnen motiveren en ervaringen kunnen delen in een vertrouwde omgeving.

Duurzame verbinding

Onze trainers hebben dezelfde achtergrond en spreken dezelfde taal als jij. Die herkenbaarheid geeft je zekerheid. Op ons kun je rekenen! Na de inspanning van een circuit- of buddytraining ontspannen we samen met een kop koffie. Tijd en ruimte om je verhaal kwijt te kunnen, vinden we belangrijk. We gaan voor duurzame verbinding. Daarom krijg je vrijblijvend toegang tot onze community.

Wanneer ben je veteraan?

Veteranen zijn alle (gewezen) Nederlandse militairen die hebben gediend in oorlogsomstandigheden of vergelijkbare situaties. Dit is inclusief vredesmissies in internationaal verband. Voor onze trainingen kijken wij echter verder dan Defensie. Ben jij bijvoorbeeld dienstbaar geweest voor de Politie, Douane of Justitie (DV&O)? Ook dan is Warrior Fit echt iets voor jou!

Warrior Fit bestaat uit:

  • Onbeperkt toegang tot de gym
  • Twee keer per maand groepsles, verzorgd door een veteraan
  • Gezamenlijke afsluiting van elke training
  • Toegang tot het Arminius Selectie Trainingscentrum online platform
Aanmelden voor Warrior Fit

20% korting bij locatie Zwolle: veteranen en overheidspersoneel betalen geen € 50,- maar slechts € 40,-

error: Inhoud is beveiligd..