fbpx

Warrior Fit

Warrior Fit

Wat is Warrior Fit

Warrior Fit is er voor bedoeld om veteranen weer actief in de sport te krijgen, met als doel de “Warrior Mindset” weer terug te krijgen.

Het waarom

Vaak zien we dat er tijdens de actieve diensttijd veel gesport word. Echter zodra men de dienst verlaat, komt het vaak voor dat het sporten en de conditie hard achteruit gaat.

Oorzaak is meestal de drukte van het leven en geen verplichte sportmomenten meer te hebben. Na enige tijd uit dienst kijk je als veteraan in de spiegel en herken je jezelf niet meer, wat uiteindelijk demotiveert en de zin om de draad weer op te pakken wegneemt.

Voor wie is het bedoeld

In de eerste plaats gaat het bij Warrior Fit om de verbroedering met gelijkgezinden uit de diverse geüniformeerde beroepen. Ben jij bijvoorbeeld dienstbaar geweest voor de Politie, Defensie of Justitie (DV&O) dan is Warrior Fit wat voor jou!

Wat kun je verwachten

Door middel van een gezamenlijke training onder begeleiding van een ervaren instructeur die gediend heeft, kan je trainingsdoelen bereiken die eerder onhaalbaar leken. We werken aan een sterk groepsproces waarin we elkaar kunnen motiveren en in een vertrouwde omgeving ervaringen met elkaar kunnen delen.

Begrepen worden

De trainers hebben dezelfde achtergrond en spreken dezelfde taal net als jij. Die duidelijkheid en herkenbaarheid geven je zekerheid: Kortom, op ons kan je rekenen!

Kracht door verbinding

Na de inspanning van een circuit- of buddy training ontspannen we samen met een kop koffie zodat jij de tijd en ruimte krijgt om je verhaal kwijt te kunnen. We gaan voor duurzame verbinding, en daarom krijg je vrijblijvend toegang tot onze community.

Waar bestaat de Warrior Fit uit

– Onbeperkt toegang tot de gym;
– Twee keer per maand groepsles, verzorgd door een veteraan;
– Gezamenlijke afsluiting van elke training;
– Toegang tot het Arminius Selectie Trainingscentrum online platform.

*aanbieding geldt alleen voor locatie HQ Zwolle

20% korting bij Arminius Selectie Trainingscentrum Zwolle
Veteranen en overheidspersoneel betalen geen € 50,- maar slecht € 40,-

 

ASTC LOGO wit

Het ASTC is een centrum dat persoonlijk begeleide trainingen verzorgt gebaseerd op de toelatingseisen van een uniformberoep. De trainingen en consult worden verzorgd op de hoofdvestiging in Zwolle of bij onze aangesloten trainingscentra.

Erkenning

sbb-logo

Partners

Locaties

Amsterdam
Den Bosch
Wierden
Zeewolde
Zwolle

Copyright © 2022 door Arminius Selectie Trainingscentrum. Alle rechten voorbehouden.
De getoonde teksten zijn eigendom van Arminius Selectie Trainingscentrum en mogen niet worden gebruikt of gedeeld in welke vorm dan ook.

Amsterdam - Den Bosch - Wierden - Zeewolde - Zwolle

error: Inhoud is beveiligd..